Kävin pääsiäisen kunniaksi hakemassa meille oksia maljakkoon ja pohdiskelin millä lailla niitä somistaisin.  En varsinaisesti välitä höyhenvärikirjosta, joten kaivelin siis askartelulaatikkoani ja törmäsin korkkikokoelmaani.

Olen shampanjan ja kuohuviinin ystävä, joten meille kertyy jokseenkin paljon korkkeja.  Säilytän niitä muutamastakin eri syystä.  Ne ovat mielestäni kauniita painatuksineen ja korkki tuntuu enemmän valmistajan leimalta kuin itse pullo. Jollain tavalla yhdistän shampanjan syvimmän olemuksen juuri tuohon korkkiin. Toiseksi niistä saa askarreltua kaikkea kivaa. Korkkeja löytyy meiltä kauniissa lasipurkeissa esillä ja sen lisäksi olen arkistoinut niitä juurikin tuonne askartelulaatikkooni odottamaan tulevia projekteja.

IMG_7409

Vähän rautalankaa, korkki ja ripustusnaruja, ja niinpä meille syntyi kauniita pääsiäisoksia. Lapsille meillä on toki muutamia värikkäitäkin oksia, mutta nämä puhuttelevat minua.

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

IMG_7411