Minulla on tapana kerätä mukaani hauskoja tarvikkeita kaupoista, kirppareilta, luonnosta ja milloin mistäkin. En välttämättä sillä hetkellä tiedä mihin niitä käytän, mutta koska niistä on tullut vahva tästä syntyy jotain -ajatus niin yleensä ne päätyvät käyttöön.

Nappasin Ikean ostosreissulla mukaan koristesetin, joka vaikutti hauskalta. Alkuperäinen ajatus oli käyttää niitä kortteihin tai lahjapaketin päälle, mutta sitten keksinkin paljon kivemman käytön niille.

perhonen2

perhonen5

perhonen6

perhoset7

Perhosissa on valmis liimapinta keskellä joten niiden laittaminen paikoilleen on helppoa.  Lasipinnalla ne pysyvät hyvin kiinni. Ihan tavallisella seinäpinnalla ne tuskin kauaa pysyvät, mutta esimerkiksi kehyksen lasiin tai ikkunaan ne voisi laittaa.

Lopputuloksesta tuli oikein kaunis ja lapset ovat niistä kovin innoissaan.  Niillä saa lastenhuoneeseen hauskaa taianomaista tunnelmaa ja mitä enemmän niitä on, sitä aidompi fiilis perhosparvesta syntyy.

perhoset4