Lähdin viime keväänä vauvakiireen keskellä tilaamaan kakkua poikamme nimiäisiin. Tiesin, että halusin kauniin fantasiakakun, joka olisi näyttävä kahvipöydän kuningas.  Törmäsin Kreemittären ihaniin kakkukuviin ja olin aivan myyty.

Ideoimme mieheni kanssa värikkään leijona-aiheisen kakun ja lähetin idean Outille joka on leipuri-kondiittori Kreemitär yrityksen takana.  Jännitin tosi paljon lopputulosta, vaikka tiesin näkemieni kuvien perusteella, että olimme valinneet oikean henkilön tekemään kakun.

Toteutus oli aivan mahtava! Sain jopa Outilta edellisenä iltana viestin, että leijonasta oli tullut niin suloinen että itku meinasi tulla. Voiko nimiäiskakulta enempää toivoa <3

ristiäiskakku

Tilasimme näiden lisäksi myös voileipä- ja mansikkakakkua ja ne saivat vierailta todella paljon kiitosta. Voin lämpimästi suositella!

Lisää Kreemittären mahtavia kakkuja löydät täältä:  www.facebook.com/KakkuKreemitar