Magneetit jaksavat viihdyttää lapsia. Jääkaappimagneettimme ovat kovassa käytössä kun niitä irrotetaan ja kiinnitetään monta kertaa päivässä. Magneettimme tosin ovat kovin tylsiä lasten makuun, kun ne on aikoinaan hankittu lähinnä palvelemaan äidin tarpeita kiinnittää asioita jääkaapin oveen.

Innostuimme ystäväni kanssa etsiskelemään hieman lapsiystävällisempiä magneetteja, mutta niiden löytäminen ei ollutkaan niin yksioikoista kuin voisi kuvitella. Magneetit toimivat toisinaan myös puruleluina joten niissä ei saa olla irtoavia osia ja niiden pitää kestää suhteellisen kovaa käsittelyä. Lisäksi niiden pitää miellyttää minun esteettistä silmääni.

muumimagneetti6

Jääkaappimagneettien kulta-aika tuntuu olevan ohitse, mutta löytyihän niitä sitten lopulta. Hauskat  © Moomin Characters magneetit koristavat nyt jääkaappimme ovea.  Magneetit näissä ovat varsin tehokkaat joten pelkästään niiden irroittamisessa riittää tekemistä lapsille joksikin aikaa.

 

muumimagneetit1

Näitä voisi hankkia vaikka lisää sillä ne muodostaisivat jääkaapin oveen ikään kuin pienen taideteoksen.  Varsinkin nuo mustavalkoiset kelpaisivat minulle, mutta toisaalta muutama värikäs sinne sekaan antaa kivaa potkua.

Muumimagneetti4

(Magneetit: © Moomin Characters, hankittu Anttilasta)