Pyrin vaihtamaan ovikranssin ulkoasua vuodenaikojen mukaan, jos vain mitenkään muistan ja ehdin.  Nykyinen on niin sanotusti mallia talvi.  Olisi jo aika vaihtaa keväisempään versioon, mutta en ole kerennyt ideoida uutta, joten tuo saa keikkua ovessa vielä hetken.

Hiiri1

Puut ja kävyt on haettu lähimetsästä ja hiiret ovat Ikean leluosastolta.  Kranssissa kaikki muu on pujoteltu kiinni kranssin väleihin  paitsi alin puu, joka on kiinni rautalangalla. Tämä johtuu siitä, että teen samaan kranssipohjaan useamman kauden joten en halua liimata elementtejä kiinni,

hiiri2

Poikasen mielestä on hauskaa kun hiiret vahtivat kotiovea. Välillä tosin käydään hieman taistoa koska ne olisi myös mukava ottaa siitä mukaan.

Hiiri4

Hassua miten joskus tällaisilla pehmoeläimillä tuntuu olevan persoonallisuus. Nämä hiirulaiset vaikuttavat oikein mukavilta ja sympaattisilta tyypeiltä.

Ihanaa kun aurinko paistaa. Mukavaa tiistaita kaikille!