Valkovuokkoja ja kirppislöytöjä

Ihanaa kun aurinko paistaa ja ulkona on jo ihan lämmintä! Bongasin kävelyllä ensimmäiset valkovuokot ja olihan niitä pakko saada muutama maljakkoonkin.

Valkovuokot 1

Matkan varrelta löytyi myös ihan pikkuinen kirpputori. Se on yhden huoneen suuruinen ja sitä pitää pariskunta, jolle toiminta on viikonloppuharrastus. Huone on melkein lattiasta kattoon täynnä ihania astioita mm paljon vanhaa Arabiaa. Minulla ei valitettavasti ollut kameraa mukana, mutta ehkäpä ensi kerralla nappaan teille muutaman kuvan,

tuikku3

Iskin silmäni näihin suloisiin tuikkukippoihin. Olen etsiskellyt juuri tämän tyyppisiä ja nyt huomasin ne kirpputorin alahyllyllä. Toisessa on valitettavasti pieni särö, mutta koska se ei juurikaan näy ja nämä eivät olleet hinnakkaat niin ei haittaa. Täytyy ehkä tulevaisuudessa käydä katsomassa löytyisikö sieltä vielä muita ihanuuksia.

Tuikkukipot1

Kesällä ei niin tule poltettua kynttilöitä, mutta kun illat taas pimenevät syksyä kohden niin nämä on mukava kaivaa esiin.

Nyt kuitenkin nautitaan kevätauringosta, eikä mietitä vielä syksyä!

1 Comment

  1. Yksinkertaisesti Kotona

    Osaako joku muuten kertoa mitkä nämä tuikut ovat ja saako niitä jostain lisää?