Sieltä se sitten hiipi kimppuun. Putkitremontti nimittäin. Asumme 60-luvulla rakennetussa talossa, joten tiedossahan se oli, mutta olisin voinut elää ilmankin. Kolme kuukautta olisi tarkoitus asua toisessa osoitteessa. Onneksi se osuu kesälle, eli vaikka väliaikaismajoitus ei olekaan mikään unelmakämppä niin sen kestää kun voi viettää paljon aikaa ulkona ja mökillä.

muuttoa1

Koti on täynnä tavaroita väärillä paikoilla, pinoissa, keoissa ja pahvilaatikoissa. Astioita odottamassa, että ne kääritään turvaan lehtien sisään. Pöydällä on listoja siitä, mitä pitää vielä muistaa hoitaa.

muuttoa2

Olemme ehtineet asua nykyisessä kodissamme kuusi vuotta, joten nyt on hyvä hetki käydä läpi että mitä kaikkea sitä onkaan nurkkiin kertynyt. Rakkauteni kauniisiin astioihin kostautuu tässä vaiheessa ikävästi. Onneksi nyt tulee samalla katsottua mitkä kaikki kupit ja purnukat ovat jääneet käyttöä vaille ja laittaa ne eteenpäin.

Tulevaisuudessa olisi tarkoitus muuttaa uuteen, isompaan kotiin (sitten kun sellainen löytyy). Uskon että olen varsin tyytyväinen tekemääni karsintaan seuraavan muuton koittaessa.

Muuttoa4

Mukavaa alkanutta viikkoa täältä kaaoksen keskeltä!