Elegantti automatto

Eleganssi ei ole ensimmäinen sana joka yleensä tulee mieleen automatosta. 80-luvun kirjavat buklee hirvitykset aiheuttavat minussa puistauksia. Ei meille! Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen.

automatto2

Heidi Valkolan suunnittelemista leikkimatoista ei tyylikkyyttä puutu. Kauniissa väreissä tai harmaansävyisenä nämä ovat lastenhuoneen keskipiste kiehtovine yksityiskohtineen. Tällä matolla viihtyvät varmasti sekä pojat että tytöt, eikä varmasti jätä vanhempiakaan kylmäksi. Tunnen kateuden piston, olisi kelvannut itsellekin lapsena.

automatto3

Mattojen koko on 80cm x 120cm ja ne on painettu ekologiselle EcoFlat vinyylille. Sivuilla mainitaan että puhdistaminen onnistuu kostealla pyyhkimällä. Matot eivät myöskään vie vararikkoon, sillä hintaa niillä on 49e.

automatto4

Kaikki kuvat: Heidi Valkola

Yllätys yllätys, täydellistä olisi jos näitä saisi mustavalkoisina, mutta näistä olen iskenyt silmäni tuohon harmaasävyiseen. Taidan tilata maton heti, kun vain pääsemme remontin jälkeen muuttamaan takaisin omiin nurkkiin. Luulen, että juniorikin on siinä vaiheessa sopivan ikäinen, että matolla leikkiminen kiinnostaa.

Mattoja saa ostettua heidivalkola.com verkkokaupasta.

Tykkäättekö?

 

2 Comments

  1. Jenni

    Tilasitko tämän? Pyörittelen sitä juuri ostoskorissa.. Materiaali hieman mietityttää, onko liukaspintainen kuten “vinyyli” antaisi ymmärtää

    • Yksinkertaisesti Kotona

      Hei Jenni, pääsimme vasta putkiremontin jälkeen muuttamaan takaisin, joten en ole vielä ehtinyt tilata. Tuo on hyvä kysymys. Itse miellän maton sellaiseksi nahkeaksi enkä niinkään liukkaaksi mutta koska en ole koskaan päässyt livenä mattoa näkemään niin en uskalla varmasti sanoa. Mikäli asia mietityttää niin asiaahan voisi kysyä heidivalkola.comin tai tuolta Heidi Valkola tuotemerkin facebook sivun kautta.