Pienen lapsen äitinä ja kahvin ystävänä juon päivittäin paljon kahvia (lue liikaa). Kahvikupit ovat kovassa käytössä, vaikka olenkin taloutemme ainoa kahvinjuoja.  Kupit ovat myös isoja, isompaan kuppiin mahtuu enemmän kahvia kerralla. Mieltymykseni yksinkertaisiin astioihin on vain kasvanut vuosien varrella. Aikoinaan hankitut iloisen värikkäät kahvikupit eivät enää ilahduta minua ja ne ovat kovaa vauhtia matkalla muihin osoitteisiin.

Kohtuullistaakseni hieman kahvinkulutustani haluaisin nyt hankkia joitain vähän pienempiä kuppeja. Olen katsellut Marimekon, Iittalan, Stockmannin ja Kodin Ykkösen valikoimia, mutta ei vaan iske. Vanhemmissa mukimalleissa löytyisi mutta niiden metsästäminen on työlästä ja melko kallista. Eli niin mukava kuin olisikin suosia suomalaista, niin pisteet menevät tällä kertaa Ruotsiin.

Puulaatikko-ja-lautanenEssumiesleipa-poydalla

House of Rymin kupit ovat juuri sitä mitä olen etsinyt! Yritys on Ruotsalais-Tunisialainen ja sen tuotteissa yhdityvät skandinaavinen muotoilu ja tunisialainen käsityö.  Tuotteet ovat kuvien perusteella laadukkaan oloisia ja kauniita ja iskevät ainakin minun makuhermoon.

Kuppi-manteli-muokattunuolimukinen-muokattu

Just my cup of tea – sarjan  kupit ovat juuri sopivan kokoiset ja hyvän malliset. Pohdin, että pitäisikö ottaa useita eri kuoseja vai tähdätä yhtenäisempään kahviastiastoon? Ainakin Black almond ja Shroom Ville ovat listani kärjessä. Taidan hankkia niille myös kaveriksi Can I have another cup- lautaset.  Näistä kelpaisi vieraillekin tarjoilla ja kattauksesta tulisi suorastaan herkullinen!

kuppi-puolikaari-muokattu Sienimuki-muokattu

Kannattaa tutustua myös muihin House of Rymin tuotteisiin.  Itse ihastuin sivuja selatessani tauluihin ja pyyhkeisiin sekä tyynynpäällisiin ja viltteihin, joista jälkimmäisiä olisi kiva ottaa mukaan myös terassin somistamiseen.

221vilttikasipyyhkeet

Suomessa tuotteita myy ainakin Seita Shop ja Dom Dom, tai sitten suoraan House of Rymin omasta verkkokaupasta. Käykäähän tutustumassa!

Mukavaa perjantaita ja vappua kaikille!

(All photos via House of Rym)