Pientä muuttoväsymystä pukkaa. Eilen taas yömyöhään kannettiin laatikoita. Nyt on nukuttu ensimmäinen yö kesäkodissa ja hyvältä tuntuu. Tosin nyt mennään kyllä vahvasti kahvin voimalla tämä päivä!

aamukahvi

Toissapäivänä ehdittiin myös käydä Ikeassa hakemassa tarvikkeita, jotta saadaan kodista meille toimiva. Nyt on pistorasioissa suojat ja ikkunoissa pimennysverhot.

Ikeassa huomasin löytönurkan vieressä kyltin jossa luki Kodista kotiin – Från hem till hem. Pitihän sitä käydä vähän lähemmin tutkimassa, kun samaisen teeman ympärillä tässä pyöritään. Kyseessä on siis kampanja, jossa Ikea vastaanottaa vanhoja ehjiä Ikea kalusteita ja vastineeksi saat hyvityskupongin Ikeaan. Ikea myy sitten nämä kalusteet alennettuun hintaan uusiin koteihin. Mahtava idea!

ikeapahvi

Siellä pinossa nököttivät minun keittiön tuolini. Meidän vanhat tuolit jäävät omaan asuntoomme, koska ovat massiivisen pöytämme kanssa liian suuri kokonaisuus kesäkotiin. Nämä muoviset tuolit palvelevat oikein hyvin kesän ajan. Muovisissa ja edullisissa tuoleissa ei myöskään tarvitse miettiä naarmuuntumista ja sotkemista. Nämä jopa näyttävät ihan kivoilta. Yhdistettynä kirpparilta löydettyyn valkoiseen pöytään ovat oikein loistava kokonaisuus. Olen myös oikein tyytyväinen tähän kierrätys näkökantaan.

Tuolipino ikeapahvi2

tuolipari

Niinpä jonkun tarpeettomista tuoleista tuli minun aarteeni. Jos tunnistat tuolit omiksesi, niin kuulen mielelläni niiden tarinan!

Ja sitten lisää kahvia! Mukavaa tiistaita kaikille. Nautiskelkaa säistä, vielä kun niitä kestää. Loppu viikoksi oli kai luvattu jo viileämpiä kelejä.