Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Valitettavasti minun ensisilmäykseni osuvat aina siihen aikaan, jolloin tuoteen valmistus on lopetettu. Alkaa siis kuumeinen etsintä. Kuka luopuisi omastaan minun hyväkseni korvausta vastaan, vai luopuuko kukaan? Ja kyllä luopui, voi sitä iloa! Laukku matkasi suomen Turusta pääkaupunkiimme Helsinkiin ja hakeutui luokseni. Mistä nyt siis on kyse? Marimekon Merimies laukusta tietenkin.

Merimies5

laukku7

Ajaton, klassinen ja täydellinen. Koko ja muoto miellyttävät silmää ja siinä on vetoketjut päällä ja sivussa, mikä on kätevää näin isossa laukussa. Kunnon kokoiset metalliset yksityiskohdat ovat todella mieleeni, niistä huokuu laatu ja kestävyys. Jos jotain negatiivista pitäisi keksiä, niin kaipaisin ehkä sisälle jonkunnäköistä isompaa taskua joka jakaisi laukun ja tavarat pysyisivät järjestyksessä paremmin. Pystyn kuitenkin elämään tämän kanssa, niin ihana se on.

Kauniit, tyyliikkäät ja omannäköiset vaatteet ja asusteet saavat tuntemaan olon hyväksi, näyttäväksi ja vahvaksi. Niitä on ilo käyttää ja pitää mukana. Kuulostaa varmaan itsestäänselvyydeltä, mutta yritän pukea ajatuksiksi ja sanoiksi sitä miksi välillä on pakko saada jokin laukku, kengät tai vaate.

marilappu1

Tämä oli vaan ihan pakko saada. Kiitos vielä myyjälle, joka oli huomannut ostoilmoitukseni ja valinnut minut, koska erikseen etsin laukkua. Laukku on ollut nyt käytössä muutaman kuukauden. Tässä vaiheessa se toimittaa hoitolaukun virkaa ja sitten myöhemmin se jatkaa minun luottolaukkunani.

Merimies

Onko teillä vaate tai asuste, joka saa olon tuntumaan erityisen hyvältä ja itsevarmalta?