Miten helppoa onkaan aina heittää tukka vain ponnarille tai nutturalle pois tieltä. Ystäväni tunnistavat minut jo siitä pääni päällä keikkuvasta huolettomasta Pikku Myy-nutturasta. Olen maailman laiskin tukanlaittaja ja se vähän harmittaa, sillä pitkistä hiuksistani saisi ihan kivoja kampauksia.

Katselen välillä internetistä löytyviä tutoriaaleja, ja vaikka pidän itseäni ihan näppäränä, niin se ei selvästi päde tähän. Täytyisi varmaan osallistua jonkinnäköiseen koulutukseen, kun se taito ei tähän ikään mennessä ole tarttunut. Onneksi lähipiiristä löytyy muutamia hyviä kampaajia, jotka pelastavat tarvittaessa hätätilanteista.

Jotta näyttäisin kuitenkin edes inhimilliseltä niin tarvitaan vähän apuvälineitä.

tukkaine2

Rouva takkutukan pelastaa Four Reasons tuoteet! Törmäsin näihin ensimäisen kerran messuilla, kun nenääni kantautui ihana hiuskiinteen tuoksu (kuullostaa oudolta, mutta on totta). Muotoilusuihke nimellä kulkeva hiuskiinne on paitsi hyväntuoksuista, niin pitää hyvin ja pienessä pullossa se on ollut helppo pitää mukana. Myöhemmin sen seuraksi on liittynyt hoitoaine (moisture conditioner) ja hiuksiin jätettävä hoitoaine (color mist) sekä viimeisin löytöni ruskea hiuspuuteri, joka on pelastanut minut jo monta kertaa. Niin kuin osaatte varmasti kuvitella niin myöskään nuo pakkaukset, hauskoine teksteineen, eivät ole mielestäni vastenmielisiä.

tukkaine3

Oliko siellä muita laiskoja tukanlaittajia, jotka tarvitsevat vähän apua? Four Reasons tuoteet ovat nyt toukokuun ajan alennettu -40%. Heidän sivuiltaan löydät lähimmän kampaamon, joka on tarjouksen piirissä. Kampanjasivulle tästä.

Kipin kapin päivittämään hiustuotteet kuntoon ja mukavaa sunnuntaita!

(Tarjous koskee normaalikokoisia Four Reasons -tuotteita. Ei koske Black Edition- eikä Take Away Color -tuotteita.
Kampanja voimassa 2.–31.5.2016.)