KESÄ. Parasta mitä tiedän ja yhtä aikaa todellinen kirous. Se valo, jota olen huutanut ja janonnut koko syksyn, talven ja kevään paljastaa nyt kaikki epäkohdat, kulumat ja haalistumat. Ihana, armoton valo.

Katselen liinavaatekaappiamme ja yritän valita lakanoita. Näky on jotenkin lohduton, mitä niille on oikein tapahtunut talven aikana. Kaikki näyttää tunkkaiselta, pesussa kulahtaneelta ja ryhdittömältä. Nyt on kesä, haluan nukkua niissä katalogin ihanissa vaaleissa, viileissä lakanoissa! Onko taustalla nyt väärät syyt ja minulle on taas luotu tarve markkinavoimien toimesta.

No jos vaan vähän katsoo valikoimaa ympärillään, niin ei kai se se haittaa?

Hennes&Maurizin lakanoista löytyy yllättävän monia kivoja. Tykkään myös siitä että alareunassa on nepparit joilla ne saa koko matkalta kiinni eikä peitto karkaa. Kaikki alla olevat ilahduttaisivat minua, eniten tuo musta!

Annolla on ollut viime vuosina paljon ihania kuoseja, mutta nyt en oikein tunnu mieltyvän mihinkään. Nyt jopa vähän harmittaa että jäi muutama lemppari hankkimatta edellisistä mallistoista. Ehkäpä Lomaruutu tai Latva olisivat minun valintani.

Hemtexin lakanat huokuvat mukavuutta ja laatua. Näissä on juuri sitä ihanaa viileyttä ja vaaleutta, jota haen.

Kirsikkana kakun päällä Finlayson Kiseleff Ikuisuus lakanat ja Uskollisuus torkkupeite. Finlaysonin ja Stockmannin yhteistyönä lanseerattu Kiseleff-mallisto juhlistaa lähes 150 vuotta jatkunutta yhteistyötä näiden yritysten välillä. Olen päässyt näitä Stockmannilla hypistelemään ja ovat kuulkaa niin mukavan tuntuiset. Nämä menevät nyt kategoriaan pakko saada!

Kukkaro huutaa taas apua näiden mielitekojen äärellä. Ehkäpä malta kesän alennusmyynteihin asti, ennen kuin laitan ihan koko liinavaatekaapin uusiksi.

Iskevätkö yllä olevat lakanat teihin? Entä onko teidän liinavaatteissa tapahtunut lakastumista talven aikana?

Kuvat lainattu valmistajien sivuilta.