Pahoitteluni aluksi, että on ollut hieman hiljaista blogi rintamalla. Olen palaamassa äitiyslomalta takaisin työelämään ja siihen uppoaa nyt enemmän aikaa kuin ajattelin. Tulossa on kuitenkin monta kivaa juttua, joten pysykää kuulolla.

Posti toi tullessaan taas odotetun paketin. Nämä H&M lakanat nimittäin.  Näistä haaveilin jo tuossa makuuhuoneen tuuletus postauksessa ja päätin ne tilata, kun valikoimassa oli vihdoinkin myös näitä yhden hengen lakanoita.

lakanatlehti

Eikä ollut ollenkaan huono päätös, ovat juuri sitä mitä halusinkin. Väri on kauniin harmaa ja kuvio toimii, vaikka hieman jännitin ärsyttääkö lehtikuvio sitten kuitenkin livenä liikaa. Ei ärsytä yhtään, kyllä näissä kelpaa nukkua!

tyyny

lakanaa

Alkaa liinavaatekaapissa pikku hiljaa näyttää toivotulta. Nyt pahin tarve on myös poistettu, niin voi  rauhassa seurailla, löytyykö vaikkapa alesta jotain kivoja täydentämään näitä.

tyynynkulma

Mustanväriset lakanat, joista myös haaveilin yllämainitussa postauksessa jäivät tällä kertaa kauppaan. Aloin miettiä mustan värin kestävyyttä ja sitä tuleeko lakanoista nopeasti hyvin kuluneennäköiset. Onko kenelläkään kyseisistä lakanoista kokemusta?

Mukavaa perjantaita!