Kodin Ykkösestä tuttu Anno Collection lanseerattiin uudestaan Habitare messuilla. Tätä oli odotettu Kodin Ykkösen valitettavan konkurssin jälkeen ja nyt aikaisemmin esittämäni toive paluusta toteutui.  Anno tuli takaisin markkinoille hyvin maanläheisissä, murretuissa väreissä, jotka olivat hyvin kaunis kokonaisuus.  Syksyn tuntu ja välitön pesänrakennustarve iski saman tien harmooniselle ja seesteiselle osastolle kävellessä.

Anno brändi

Annon torkkupeitteet jakkaralla

Anno torkkupeitteet

Habitare Annon osasto

Pöytäryhmä Annon osastolla

Erityisesti Annon villamattoja, torkkupeittoja ja lakanoita oli odotettu kovasti takaisin ja sen kyllä huomasi kuhinasta osastolla. Mukana oli aikaisemmin tuttuja kuoseja sekä uusia tuttavuuksia, mutta linja oli selkeä ja tyyli tuttua Annoa.

Hobby Hall yöpöydät, Annon Kanto lasimaljakko, Säilö lasipurkit , Olga kori

Hobby Hall yöpöydät ja Annon Kanto lasimaljakko, Säilö lasipurkit ja Olga kori.

Tämä kaunis, syksyinen kokonaisuus Hobby Hallin osastolla miellytti minua todella: Yöpöydät metallisin jaloin ja kalanruotokuvioiselle puukannella, Annon Kanto lasimaljakko, Säilö lasipurkit ja Olga kori. Jos joskus omistan oman saaristolaiskodin tai -mökin, niin siellä näyttäisi juuri tältä.

Hobbyhall kassi

Anno yhdessä Hobby Hallin kanssa oli toteuttaneet toimivan esittely/myyntikokonaisuuden.  Minulle mukaan tarttui Koodi Striking torkkupeite. Tarjolla olisi ollut paljon muutakin sellaista mitä olisin mielelläni ottanut mukaan, mutta tavaroiden kantaminen messuilla, saatikka kotiin asti ei houkutellut.

Anno pussilakanat korissa

Anno pussilakanat, päällimmäisenä Viiva-kuosinen.

Anno Loma-sisutustyynyt

Anno Loma-sisutustyynyt

Anno lakanoiden värivalikoima

Anno lakanoiden värivalikoima.

Koiranputkia korissa, luonnonkasvien käyttö sisutuksessa, Anno kori

Kuivatut koiranputket ympäri messuosastoa olivat kaunis yksityiskohta.

Messujen jälkeen netissä oli kovasti puhetta Annon tuotteista. Sekä nousseet hinnat, että osan tuotteista laatu puhutti messukävijöitä.  Minulla on pelkkiä hyviä kokemuksia Anno tuotteista ennestään. Tuotteet ovat kestäneet erittäin hyvin kulutusta jokapäiväisessä käytössä lakanoissa, pyyhkeissä, matoissa, vilteissä ja koristetyynyissä. Toivon todella, että Anno pärjää ja pysyy markkinoilla,  joten jää mielenkiinnolla odottamaan kuinka tämä kehittyy.  Annon tuotteita pääsee katsomaan ja ostamaan Anno verkkokaupasta tai Hobbyhallista.